IMPORTANT MESSAGE

Broccolini has recently been informed of fraudulent recruitment activities targeting people outside of Canada. The suspected organization or individuals are sending employment contracts pretending to be Broccolini representatives and are requesting personal information to start an immigration procedure for employment in Canada. Please be cautious of these emails as they are considered fraudulent and a way of stealing money and identity as well as other personal information from you.

Broccolini’s recruitment process always includes in-person interviews with a member of our Human Resources team and/or a member of our management team prior to any official employment offer. Money would never be requested in exchange for a position or to secure a visa to enter Canada.

We recommend that you do not respond to unsolicited employment offers from people with whom you are unfamiliar and suggest that you report them to your local authorities. If you think you have received a fraudulent employment offer, please forward it to hrinfo@broccolini.com and ensure to include the original subject line, email address of sender and complete message including attachments.

X
Victoria sur le parc

Faubourg Boisbriand

Address: Rue Annemasse, Boisbriand

Completion date: 2007

Building area: 1,000,000 sq.ft.

Contract: Design-Build

The Faubourg Boisbriand is a unique realization in Canada, its residential sector, its shops and Business Park make it a true living environment. The development stands out not only because of its size but also because it is based on green design.

The Faubourg Boisbriand is a mixed-use development of 1M sq.ft. In the Village centre is a fountain with an attractive, quiet park surrounded by boutiques, cafés, retail stores, restaurants and residential buildings.

Designed to evoke small-town living in a modern setting, this innovative $150 million development was Broccolini's first residential/commercial hybrid project.

It is because of the developer's environmental perspective that, among other initiatives, a barrier was created between the site and the two nearby highways by locating the commercial spaces around the circumference of the site, thereby reducing both visual and noise pollution.

SPECIFICATIONS

Print
Back To Top