IMPORTANT MESSAGE

Broccolini has recently been informed of fraudulent recruitment activities targeting people outside of Canada. The suspected organization or individuals are sending employment contracts pretending to be Broccolini representatives and are requesting personal information to start an immigration procedure for employment in Canada. Please be cautious of these emails as they are considered fraudulent and a way of stealing money and identity as well as other personal information from you.

Broccolini’s recruitment process always includes in-person interviews with a member of our Human Resources team and/or a member of our management team prior to any official employment offer. Money would never be requested in exchange for a position or to secure a visa to enter Canada.

We recommend that you do not respond to unsolicited employment offers from people with whom you are unfamiliar and suggest that you report them to your local authorities. If you think you have received a fraudulent employment offer, please forward it to hrinfo@broccolini.com and ensure to include the original subject line, email address of sender and complete message including attachments.

X
Victoria sur le parc

Pfizer Canada

Address: 17300 route Transcanadienne, Kirkland

Completion date: 2012

Building area: 28,500 sq.ft.

Contract: Fixed price

Pfizer Canada made a significant investment in order to renovate and update their headquarters located in Kirkland, on the West Island of Montreal.

Pfizer Canada is the Quebec-based, Canadian subsidiary of New York-based Pfizer Inc., the world's largest pharmaceutical company. This project consisted in the expansion of their offices. Broccolini, who was mandated with the work, was able to deliver the project to the customer's specific and exacting requirements in terms of costs, all while maintaining the integrity of the building's design and construction.

Broccolini designed and built an adjacent extension to an existing and occupied building. The expansion consisted of a three- (3) storey building with a total area of 28,500 sq.ft., including a full basement.

This renovation project was aimed at reorganizing the work areas, facilitating collaboration, and providing the flexibility needed in order to respond to internal changes necessary as Pfizer Canada adopted a new management model for research and development.

SPECIFICATIONS

Print
Back To Top